måndag 14 februari 2011

Farväl till Ninas faster G....


Ett sista farväl till Ninas faster G....
Idag så fick Nina ett samtal från sin mor om att hennes faster G. hade lämnat jordelivet och gått över till en annan dimension. Det var den sista bland de äldre på hennes pappas sida som lämnade in, så det måste kännas verkligen underligt. Å andra sidan så slipper hon ju lida och ha ont, för den jädra cancern hade spridit sig i så gott som hela kroppen. Som 92-åring så har man ju upplevt väldigt mycket, men det känns ändå orättvist att den jädra cancern ska få avsluta någons liv. Nej... att få avsluta livet på ett lite värdigare sätt är väl vad alla önskar sig, än att få ätas upp av denna skitsjukdom..!!!
Ibland undrar jag, den dag som man har hittat ett botemedel mot cancer, vad ska hända då, kommer det någon ny sjukdom då som tar alla dom vi har nära och kära i en smärtfylld bortgång??
Jag tycker att det vore bättre att när man blev tillräckligt gammal eller när det är bestämt att man ska lämna jordelivet, då kunde man väl få somna in lungt och stilla och i lung och ro...
Dessutom tycker jag att den förbaskade cancern tar allt fler å fler från oss nu, så den sjukdomen känns som ett riktigt "pain in the ass"..!!!

RIP Faster G....

Inga kommentarer: