tisdag 12 april 2011

Senaste Harry Potter Filmen

Harry Potter And The Deathley Hallows, del1.

 

Vi såg den häromkvällen och blev grymt besvikna. En film på över två timmar som är ungefär som sirap, det är långt mellan scenerna där det händer något...

Det är kanske så att jag är mer förtjust i Action och där det händer något, men den här delen av filmen var under all kritik. När till och med Nina tycker att det är för lite intressant handling, då blir allt bekräftat, för hon har mer överseende med att det är mer "Drama"stuk.

Men vi ska inte såga filmen helt, eftersom det är del 1 så borde det ju komma en del 2 med.
Det är förhoppningsvis där det händer en hel del, som räddar filmen =)

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har återkollat på era sidor, som annonym den senaste tiden, var som ett tag från Tyskland, men det var jag! Har blivit förtidspensionär, sjukpensionär. Har funderat på att åka upp i slutet av Juli/börgan av Aug! Det beror på hur det går med besiktningen och servicen av bilen den 4 juli. Mest för att mamma blivit 75 år. och för att jag rökt för myvket. och får ta de konsekvenserna!

Anonym sa...

Hälsa syrran att minnas "Åkerhaverrot", som vi kallade för chokladblomma, som växer här nere, och fanns i Varvs kyrkby, som vi bodde i 1969! Minns sååååå mycket och har skrivit ner en hel del!
Jonny L